Arval: maakt vergroenen gemakkelijk

Snel naar:

Welkom bij Arval

Arval is in 1989 opgericht als leasemaatschappij. Maar inmiddels zijn we veel meer dan dat en helpen we onze klanten iedere dag met (bijna) alle vormen van mobiliteit. Het liefst die met een stekker. Samen met 530 collega’s werken we elke dag hard om ervoor te zorgen dat de wereld een beetje beter wordt.

 

Vergroener met een realistisch randje

Dat klinkt heel ambitieus en dat is het misschien ook. Maar om de aarde voor onze (klein)kinderen en hun kinderen leefbaar te houden is het belangrijk dat we nu actie ondernemen. Daarom richten wij ons niet meer alleen op het leasen van auto’s, maar zijn we voor onze klanten een mobiliteitspartner. Dat betekent dat we meer aanbieden dan alleen leaseauto’s, maar ook fietsen, scooters, steps, webinars, advies en consulting. En zelfs (als het om de zakelijke markt gaat) OV abonnementen. Hierbij vinden we duurzaamheid ontzettend belangrijk.  

Ook onze zakelijk klanten ontzorgen we zoveel mogelijk. Van het opzetten van de administratie tot het uitleveren van elektrische auto’s of fietsen.

De bedrijfscultuur

Arval voelt als een familiebedrijf met een platte organisatie. Collegialiteit vinden we erg belangrijk. Maar toegankelijkheid ook. Heb je een vraag? Dan loop je zo binnen bij HR, IT, de postkamer of één van je andere collega’s of managers. 

We werken hard en gaan altijd voor kwaliteit. Maar er is ook ruimte voor plezier of een goed gesprek. Want bovenal zijn we menselijk. We staan voor elkaar klaar. We vinden het contact belangrijker dan het contract. Als je bij ons komt werken kun je verwachten dat we samen:

Lunchen
Je zit nooit alleen

Sporten 
Bootcampen was nog
nooit zo leuk

Wandelen
Ommetjes maken tijdens of na de lunch wordt aangemoedigd.

Borrelen
Van Oktoberfest tot jubileum.
Van kerst tot pasen.

Arval overleg

Onderdeel van BNP Paribas

Voeg je header hier toe

Arval is opgericht in 1989 in Frankrijk als onderdeel van een Franse bank. Twee jaar later is het eerste filiaal in België geopend. Waarna veel andere Europese landen volgden. In 2004 vestigden ze in Nederland met de overname van Arma, een Nederlandse leasemaatschappij. De eerder genoemde Franse bank is uiteindelijk samen met andere banken samengevoegd tot een van de bekendste banken ter wereld: BNP Paribas. Waar Arval tot de dag van vandaag nog steeds onder valt. Het hoofdkantoor van Arval zit in Parijs, de Nederlandse vestiging in Houten.

Arval in beeld

Laatste Vacatures

Operations

Operationeel Inkoper

HBO werk-/denkniveau
Houten
32-40
€ 2.900 - € 4.000
Sales

Relatiebeheerder

HBO werk-/denkniveau
Houten
32-40
€ 2.700 - € 3.700
Retail

Bijbaan Accountmanager Justlease

MBO - HBO
Houten
min. 16 uur
€ 19,18 p/u